giovedì 30 ottobre 2014

Apolonia Fier-Tirana 0-3: formacionet dhe golatGolat: Ndikumana 3', Bakaj 65', Muca 75'

Apolonia: Cakovic, Atanda, Kaja, A.Prifti, Djordjevic, Gerxho, Dosti, Erkocevic, Fili, Mitraj.

Tirana: Frasheri, Kerciku, Bulku, Curri, Kalari, Malaj, Karabeci, Ndikumana, Olaki, Bakaj, Kagere.


Reazioni: