lunedì 10 novembre 2014

Apolonia Fier-Flamurtari 1-1: formacionet dhe golatGolat: 66' Erkocevic / 36' Muzaka

Apolonia: Canka, Nako, Xhafa, Atanda, Prifti, Gerxho, Djordjevic (46' Erkocevic), Kaja, Fili (Rajkovic 46'), Mitraj (Hysenshehaj 73'), Canka.

Flamurtari: I.Lika, Arbri, Kuqi, Veliu, Mici, Metaj (Begaj 65'), Telushi, Muzaka, Vucaj, G.Lika (Abilaliaj 42'), Gelashvili.

Karton te verdhe: Canka, Djodjevic, Atanda /  Gelashvili, Metaj

Karton te kuq: Gelashvili


Reazioni: