domenica 9 novembre 2014

Kukesi-Laçi 1-0: formacionet dhe golatGolat: Lushtaku 76'

Kukesi: Halili, Smajli, Dushku, Malota, Hallaçi, Musolli (56' Dosti), Jefferson, Allmuça (Shameti 46'), Lushtaku (Hasani 84'), Hoxha, Pejic.

Laçi: Vujadinovic, Ofoyeh (Doku 63'), Sheta, Buljan, Cela, Zefi, Teqja, Sefgjini (Bilibashi 81'), Veliaj (Sefa 76'), Cetkovic, Nimani.

Karton te verdhe: Malota, Dushku, Dosti / Ofoyeh, Sefgjini, Cela, Sheta


Reazioni: