giovedì 5 febbraio 2015

U21 hidhet shorti

Është hedhur në Nyon të Zvicrës shorti për kualifikuesit e kampionatit Europian U21 të vitit 2017. Kundërshtarë të Shpresave kuqezi në këto eliminatore do të jenë: Portugalia, Izraeli, Greqia, Hungaria dhe Lihteshtejni. 
Ndeshjen e parë Shqipëria, do të zhvillojë më 30 mars në Lihtenshtejnin, jashtë fushës së saj 
Reazioni: