martedì 30 giugno 2015

Përcaktohen datat e aktiviteteve kombëtare

Janë përcaktuar datat e të gjitha aktiviteteve kombëtare të futbollit për edicionin 2005-2016 dhe janë miratuar në mbledhjen e fundit të Komitetit Ekzekutiv të FSHF:
Kampionati Kombëtar i Kategorise Superiore do të fillojë më 22.08.2015 dhe të mbarojë më datën 21.05.2016.
Kampionati Kombëtar i Kategorisë së Parë do të filloje më datën 12.09.2015 dhe të mbarojë në datën 19.05.2016.
Kampionati i Kategorisë së Dytë do të fillojë në datën 20.09.2015 dhe do të mbarojë në datën 19.05.2016.
Kupa e Shqipërisë do të fillojë në datën 28.08.2015 dhe do të mbarojë në datën 26.05.2016.
Superkupa e Shqipërisë, për edicionin e ardhshëm futbollistik, do të luhet në datën 17.08.2016.
KampionatiK i moshave U-17 dhe U-19 do të fillojë në datën 30.08.2015 dhe të mbarojë ne daten 15.05.2016.


Reazioni: