venerdì 8 aprile 2016

[VIDEO] Ennesima rissa nella Kategoria e Pare: protagoniste Turbina Cerrik e Luftetari Gjirokaster

Dhuna ne Cerrik
Dhuna dhe sulmi ne Cerrik nga tifoze dhe lojtare te Turbines
Pubblicato da K.S Luftetari Gjirokaster su Giovedì 7 aprile 2016
Reazioni: