martedì 14 giugno 2016

Hyundai + EURO 2016™ : The WaitPër Hyundai, një sponsor zyrtar i UEFA EURO 2016, pasioni i futbollit vjen nga tifozët e vërtetë, të rinj dhe të vjetër.
Në internet video 'Euro 2016 po vjen "ka arritur tashmë mbi 33 milionë shikime në YouTube. Një video e re me titull 'Pritja' do të jetë në qarkullim nga 1 qershori deri në 10 korrik. Videoja paraqet një vajzë të vogël dhe një tifoz i përjetshëm duke shkuar të shikojnë  një ndeshje futbolli në një automjet të Hyundai dhe  të  mbërthyer në trafik. Megastari  si Ronaldo vonon fillimin e ndeshjes deri sa të arrijnë përderisa ndeshja është  përgatitur për tifozët e vërtetë për ta shijuar. URL e videos  'pritja' është më poshtë.
Për UEFA EURO 2016, Hyundai Fan Park është një qendër online ku Fansat  Real mund të përfshihen përmes lojërave, lajmeve dhe konkurseve që të kenë një shans për të fituar një makinë Hyundai I20 mes 1 qershor - 10 korrik.
Gjatë turneut Hyundai gjithashtu do të sigurojë më shumë se 350 automjete për të ndihmuar  transportin e delegatëve të ndeshjeve, personelin UEFA, gjyqtarët, median, zyrtarët e sigurisë dhe të ftuar VIP. Hyundai gjithashtu se bashku me  12 trajnerët e ekipeve do të  transportojë edhe ekipet mes vendeve të ndeshjeve në të gjithë Francën.
WEBSITE LINK
Reazioni: